Nové Zobrazit větší

Vitamin E acetát

Nový produkt

Vitamin E acetát

Vitamín E je aktivní složka na použití v kosmetických výrobcích určených na pokožku a vlasy. Je účinným antioxidantem a má výborné hydratační účinky.

Více informací

1 000 Kč s DPH

  • 500g
  • 1 kg

Přidat na seznam přání

Platba
Platba

Více informací

Vitamin E acetát

Vitamín E je aktivní složka na použití v kosmetických výrobcích určených na pokožku a vlasy. Je účinným antioxidantem a má výborné hydratační účinky.
Vzhled: olejovitá kapalina
Barva: světle žlutá
Vůně: téměř bez zápachu
Relativní hustota (20°C): 0,98 g/cm³
Teplota tuhnutí: < -20 °C
Bod varu: > 300 °C
Bod tání: 257 °C
Rozpustnost: ve vodě (20 °C) těžce rozpustný, <0,8 mg/l
Účinky v kosmetice
  • Vitamín E se často přidává do kosmetických přípravků pro své širokospektrální účinky.
  • Je účinným antioxidantem, který chrání buňky před volnými radikály, zpomaluje proces stárnutí buněk a tkaniv, omlazuje pokožku, zamezuje tvorbě vrásek, podporuje regeneraci pokožky vystavené slunečnímu záření.
  • Má hydratační účinky, vyhlazuje strukturu pleti, zabezpečuje její elasticitu.
  • Působí protizánětlivě, zklidňuje podrážděnou pokožku po epilaci nebo po opalování.
  • Svými konzervačními účinky prodlužuje trvanlivost kosmetických produktů obsahujících oleje.
  • Je vhodný především na suchou a zralou pleť a na namáhanou pokožku.

Použití v kosmetických produktech
Produkty péče o pokožku, vlasy a nehty: např. pleťové krémy, pleťové vody, tělové krémy a mléka, opalovací kosmetika, mýdla, sprchové gely, vlasové kondicionéry, rtěnky a balzámy na rty, oční stíny, laky a kůry na nehty atd.

Baleno po 1 kg v plastových lahvích, 5 kg nebo 10 kg PP kanystru.

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Vitamin E acetát

Vitamin E acetát

Vitamin E acetát

Vitamín E je aktivní složka na použití v kosmetických výrobcích určených na pokožku a vlasy. Je účinným antioxidantem a má výborné hydratační účinky.

19 dalších produktů ve stejné kategorii: