Glycerin Zobrazit větší

Glycerin

Nový produkt

Glycerin

Glycerol se používá v kosmetických výrobcích jako přísada v hydratačních krémech a mýdlech, dále jako zvlhčovadlo v zubních pastách

V potravinářském průmyslu se užívá jako přísada pro úpravu nápojů a méně kvalitních vín, jako sladidlo např. v šlehačkách v bombičkách, jako změkčovadlo želé a jiných cukrovinek atp. Jako součást potravin má označení E 422.


Více informací

352,00 Kč s DPH

  • 5 kg
  • 10 kg
  • 20 kg
  • 30 kg

Přidat na seznam přání

Platba
Platba

Více informací

Glycerin

Glycerol se používá v kosmetických výrobcích jako přísada v hydratačních krémech a mýdlech, dále jako zvlhčovadlo v zubních pastách

V potravinářském průmyslu se užívá jako přísada pro úpravu nápojů a méně kvalitních vín, jako sladidlo např. v šlehačkách v bombičkách, jako změkčovadlo želé a jiných cukrovinek atp. Jako součást potravin má označení E 422.

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Glycerin

Glycerin

Glycerin

Glycerol se používá v kosmetických výrobcích jako přísada v hydratačních krémech a mýdlech, dále jako zvlhčovadlo v zubních pastách

V potravinářském průmyslu se užívá jako přísada pro úpravu nápojů a méně kvalitních vín, jako sladidlo např. v šlehačkách v bombičkách, jako změkčovadlo želé a jiných cukrovinek atp. Jako součást potravin má označení E 422.


17 dalších produktů ve stejné kategorii: