Nové Broskve sušené mrazem - plátky Zobrazit větší

Broskve sušené mrazem - plátky

Nový produkt

Broskve plátky sušené mrazem - lyofilizované

Mrazem sušené broskve mají vysoký obsah vlákniny, jsou zdrojem draslíku a vitamínu C. Draslík přispívá k normální činnosti nervové soustavy, svalů a k udržení normálního krevního oběhu.

Sušení mrazem je nejšetrnější způsob zpracování ovoce. Lyofilizované ovoce si zachovává až 90 % obsahových látek, vitamíny, vzhled, chuť i aroma čerstvého ovoce

Více informací

54,00 Kč s DPH

  • 25g
  • 60g
  • 120g
  • 250g
  • 1 kg

Přidat na seznam přání

Platba
Platba

Více informací


Broskve plátky sušené mrazem - lyofilizované

Broskve plátky sušené mrazem - lyofilizované - Prunus persica

Mrazem sušené broskve mají vysoký obsah vlákniny, jsou zdrojem draslíku a vitamínu C. Draslík přispívá k normální činnosti nervové soustavy, svalů a k udržení normálního krevního oběhu.

Vitamín C přispívá k přirozené tvorbě kolagenu – ten je důležitý pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní, kůže i zubů. Dále přispívá k normální psychické činnostifunkci imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm. Vitamín C zvyšuje vstřebávání železa.

Sušení mrazem (vakuové vymrazování) neboli lyofilizace je nejšetrnější způsob zpracování ovoce. Lyofilizované ovoce si zachovává až 90 % obsahových látek, vitamíny, vzhled, chuť i aroma čerstvého ovoce.

Tabulka nutričních hodnot:

 

Nutriční hodnoty ve 100 g

Energetická hodnota

1 465 kJ/350 kcal

Bílkoviny

4,32 g

Tuky

1,44 g

- z toho nasycené mastné kyseliny

0 g

Sacharidy

90 g

- z toho vláknina

10 g

- z toho cukr

60 g

Sodík

0 g

Draslík

912 mg (45,60 %)*

Vápník

28,8 mg

Železo

1,44 mg

Vitamin C

31,68 mg (39,60 %)*

* DDD – doporučená denní dávka pro potravinové doplňky stravy

Složení: 100% broskve – plátky mrazem sušené bez přísad a konzervačních látek.

Skladování: Uchovávejte při pokojové teplotě, zabraňte styku se vzdušnou vlhkostí. Pečlivě uzavírejte.




Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Broskve sušené mrazem - plátky

Broskve sušené mrazem - plátky

Broskve plátky sušené mrazem - lyofilizované

Mrazem sušené broskve mají vysoký obsah vlákniny, jsou zdrojem draslíku a vitamínu C. Draslík přispívá k normální činnosti nervové soustavy, svalů a k udržení normálního krevního oběhu.

Sušení mrazem je nejšetrnější způsob zpracování ovoce. Lyofilizované ovoce si zachovává až 90 % obsahových látek, vitamíny, vzhled, chuť i aroma čerstvého ovoce

7 dalších produktů ve stejné kategorii: