Kokosový cukr Zobrazit větší

Kokosový cukr

Nový produkt

Kokosový cukr

Kokosový cukr patří mezi skutečné delikatesy. Je získáván v Indonésii ručním sběrem nektaru z květů kokosových palem. Nektar je potom zpracováván v místních vesnicích domorodců a získané krystalky jsou výjimečnou pochutinou s jemně karamelovou příchutí.

Více informací

62 Kč s DPH

  • 250g
  • 500g
  • 1 kg
  • 5 kg

Přidat na seznam přání

Platba
Platba

Více informací

Kokosový cukr

Kokosový cukr patří mezi skutečné delikatesy. Je získáván v Indonésii ručním sběrem nektaru z květů kokosových palem. Nektar je potom zpracováván v místních vesnicích domorodců a získané krystalky jsou výjimečnou pochutinou s jemně karamelovou příchutí.

  • Nízký glykemický idex 35
  • Výjimečně lahodný
  • Plný minerálů (draslík, hořčík, zinek, atd.)

Nízký glykemický index 35 ho činí vhodným sladidlem pro ty, kteří upřednostňují sladidla, jež nezatěžují slinivku břišní. Dále obsahuje vysoké množství minerálů jako hořčík, draslík, zinek a železo. Je také bohatý na vitamíny skupiny B.

Kokosový cukr je považován za sladidlo, které nejméně zatěžuje životní prostředí a je tak ideální pro udržitelný rozvoj ekonomik třetího světa. Kokosový cukr není rafinovaný!

Způsob použití: Ideální do kávy, smoothies, koktejlů, apod. Všem pokrmům dodá nefalšovanou vůni ráje!

Složení: 100% bio kokosový cukr (krystaly)

Ø Výživové údaje ve 100 g výrobku: 

Energetická hodnota  1636 kJ / 390 kcal
Tuky  1,0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0,9 g)
Sacharidy  95 g (z toho cukry 81 g) 
Bílkoviny  0,8 g 
Sůl  0 g 
Vláknina  4,0 g 

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Kokosový cukr

Kokosový cukr

Kokosový cukr

Kokosový cukr patří mezi skutečné delikatesy. Je získáván v Indonésii ručním sběrem nektaru z květů kokosových palem. Nektar je potom zpracováván v místních vesnicích domorodců a získané krystalky jsou výjimečnou pochutinou s jemně karamelovou příchutí.

5 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: