Nové Cereus Himálajská sůl černá Kala Namak  - uzavíratelný sáček Zobrazit větší

Cereus Himálajská sůl černá Kala Namak - uzavíratelný sáček

Nový produkt

Cereus Himálajská sůl černá Kala Namak  - uzavíratelný sáček

Je vhodná na vaření běžných jídel, často je využívána pro přípravu indických a dalších kořeněných pokrmů. Její pikantní chuť ocení nejen vegani při přípravě „vajíčkové“ pomazánky s tofu a kořením kurkuma. Je výborná na dochucení omáček či zeleninových polévek.

.

Více informací

4 ks

32,00 Kč s DPH

  • 100g
  • 500g

Přidat na seznam přání

Platba
Platba

Množstevní slevy

Počet Sleva Ušetříte
12 4,00 Kč Až do 48,00 Kč

Více informací

Cereus Himálajská sůl černá Kala Namak  - uzavíratelný sáček

Pochází z panensky čistého praoceánu a její výjimečná krystalická struktura vznikala po stovky milionů let. Diamantová sůl je drahokamem mezi himálajskými solemi, plně průhledná se zřetelnou krystalickou strukturou. Už více než 3000 let se v Asii používá k léčení. Diamantová sůl má vysokou schopnost ničit cizorodé látky v těle. Tato sůl je vhodná i při očistných kůrách pro nižší obsah minerálních látek.

Bez chemických příměsí, nepřidáván jód, neobsahuje přípravky na zlepšování sypkosti.
 
Zdroj řady minerálních látek a stopových prvků.
 
Složení: kamenná sůl v ryze panenské podobě
 
Země původu: Pákistán/Punjab, jižně od Himálaje
 
Min. trvanlivost: při skladování v suchu neomezena
  Sůl Cereus je ručně těžena, omývána a usušena na slunci. Na stolní sůl se používá jen ta nejlepší kvalita, jen cca 10% vytěžené soli.Tato sůl je pravidelně podrobována analýzám nezávislých biochemických a biofyzikálních ústavů v Německu.

     Tento přírodní pokrm je bohatý na esenciální minerály v takové podobě, která je velmi snadno vstřebatelná lidskými buňkami. A to proto že se jedná o sůl v podobě krystalické nikoliv kamenné. Krystaly vznikaly po miliony let obrovským tlakem na sobě ležících hornin a proto jsou minerály a částečky v této soli tak malé a pro buňky v tělesné buňky jednoduše vstřebatelné. (Sůl je koloidální)

Nerafinovaná sůl s charakteristickou výraznou chutí a vůní po vajíčkách.

Je vhodná na vaření běžných jídel, často je využívána pro přípravu indických a dalších kořeněných pokrmů. Její pikantní chuť ocení nejen vegani při přípravě „vajíčkové“ pomazánky s tofu a kořením kurkuma. V kombinaci s orientálním kořením ji lze použít při přípravě ovocných či zeleninových čatní nebo zeleninových směsí sabdží. Je výborná na dochucení omáček či zeleninových polévek. Černou sůl Kala Namak lze kombinovat s jinou čistou či kořeněnou solí Cereus.

Bez chemických příměsí, nepřidáván jód, neobsahuje přípravky na zlepšování sypkosti.

Obsahu řadu minerálních látek a stopových prvků.

Složení: černá sůl v ryze panenské podobě, velikost krystalu 1mm

Země původu: Pákistán/Punjab, jižně od Himálaje

Min. trvanlivost: při skladování v suchu neomezena

Hmotnost: 100 a 500g

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Cereus Himálajská sůl černá Kala Namak  - uzavíratelný sáček

Cereus Himálajská sůl černá Kala Namak - uzavíratelný sáček

Cereus Himálajská sůl černá Kala Namak  - uzavíratelný sáček

Je vhodná na vaření běžných jídel, často je využívána pro přípravu indických a dalších kořeněných pokrmů. Její pikantní chuť ocení nejen vegani při přípravě „vajíčkové“ pomazánky s tofu a kořením kurkuma. Je výborná na dochucení omáček či zeleninových polévek.

.

14 dalších produktů ve stejné kategorii: