Jedlá sůl Cereus

Druhy himálajské soli Cereus:
Růžová sůl – má specifickou růžovou barvu a to díky vysokému obsahu
minerálních látek a stopových prvků (zejména vápník, draslík, hořčík, železo, zinek, mangan, stopové
množství jódu a další). Dále je specifická obsahem prvků vzácných zemin. Velmi dobře vyživuje organismus.


Diamantová sůl – obsahuje minimální množství ...

Druhy himálajské soli Cereus:
Růžová sůl – má specifickou růžovou barvu a to díky vysokému obsahu
minerálních látek a stopových prvků (zejména vápník, draslík, hořčík, železo, zinek, mangan, stopové
množství jódu a další). Dále je specifická obsahem prvků vzácných zemin. Velmi dobře vyživuje organismus.


Diamantová sůl – obsahuje minimální množství minerálních látek, má jemnější chuť, její krystalová
struktura je odlišná od růžové soli. Má specifické informační vlastnosti pro tělní buňky, je energeticky
silnější a velmi dobře očišťuje organismus od nahromaděných nežádoucích látek


Hality energetické – ze všech druhů himálajských solí je tato sůl energeticky nejsilnější, doporučuje
se používat zejména k očistě organismu a to jak přikládáním samotných krystalů na tělo, tak i ve formě
solanky

Černá sůl – díky velmi vysokému obsahu síry má tato sůl charakteristickou vůni a chuť. Je vhodná zvláště
při potížích zažívacího traktu, podporuje funkci slinivky břišní a pomáhá při pálení žáhy. Dále zlepšuje
činnost a funkci jater a prospívá při jejich léčbě. Díky nižšímu obsahu sodíku je vhodná také při vysokém
krevním tlaku.

Zobrazit

Jedlá sůl Cereus Počet produktů: 5

Zobrazeno 1 – 5 z 5 položek
Zobrazeno 1 – 5 z 5 položek