Zrací box na sýry o objemu 6750 litrů s invertorovou chladicí jednotkou...
Štítky
Druhy himálajské soli Cereus:
Růžová sůl – má specifickou růžovou barvu a to díky vysokému obsahu
minerálních látek a stopových prvků (zejména vápník, draslík, hořčík, železo, zinek, mangan, stopové
množství jódu a další). Dále je specifická obsahem prvků vzácných zemin. Velmi dobře vyživuje organismus.
Diamantová sůl – obsahuje minimální množství ...
Druhy himálajské soli Cereus:
Růžová sůl – má specifickou růžovou barvu a to díky vysokému obsahu
minerálních látek a stopových prvků (zejména vápník, draslík, hořčík, železo, zinek, mangan, stopové
množství jódu a další). Dále je specifická obsahem prvků vzácných zemin. Velmi dobře vyživuje organismus.
Diamantová sůl – obsahuje minimální množství minerálních látek, má jemnější chuť, její krystalová
struktura je odlišná od růžové soli. Má specifické informační vlastnosti pro tělní buňky, je energeticky
silnější a velmi dobře očišťuje organismus od nahromaděných nežádoucích látek
Hality energetické – ze všech druhů himálajských solí je tato sůl energeticky nejsilnější, doporučuje
se používat zejména k očistě organismu a to jak přikládáním samotných krystalů na tělo, tak i ve formě
solanky
Černá sůl – díky velmi vysokému obsahu síry má tato sůl charakteristickou vůni a chuť. Je vhodná zvláště
při potížích zažívacího traktu, podporuje funkci slinivky břišní a pomáhá při pálení žáhy. Dále zlepšuje
činnost a funkci jater a prospívá při jejich léčbě. Díky nižšímu obsahu sodíku je vhodná také při vysokém
krevním tlaku.
Růžová sůl je velmi chutná a výborně osolí vaše pokrmy, ať už studené či vařené kuchyně. Prodává se buď mletá, do mlýnku a nebo v celých krystalech na solanku. Je bohatá na esenciální minerály v přírodní podobě, zejména vápník, draslík, hořčík, železo, zinek, mangan, stopové množství jódu. .
Diamantová sůl Pochází z praoceánu a její krystalická struktura vznikala stovky milionů let. Tato sůl je drahokamem mezi himálajskými solemi, plně průhledná se zřetelnou krystalickou strukturou. Už více než 3000 let se v Asii používá k léčení, má schopnost ničit cizorodé látky v těle. Je vhodná i při očistných kůrách pro nižší obsah minerálních látek....
Růžová sůl je velmi chutná a výborně osolí vaše pokrmy, ať už studené či vařené kuchyně. Prodává se mletá, Je bohatá na esenciální minerály v přírodní podobě, zejména vápník, draslík, hořčík, železo, zinek, mangan, stopové množství jódu. .
Růžová sůl je velmi chutná a výborně osolí vaše pokrmy, ať už studené či vařené kuchyně. Prodává se mletá, Je bohatá na esenciální minerály v přírodní podobě, zejména vápník, draslík, hořčík, železo, zinek, mangan, stopové množství jódu. Sůl je ochucena směsí bylin. .
Bílá sůl je velmi chutná a výborně osolí vaše pokrmy, ať už studené či vařené kuchyně. Prodává se mletá, Je bohatá na esenciální minerály v přírodní podobě, zejména vápník, draslík, hořčík, železo, zinek, mangan, stopové množství jódu. Sůl je ochucena směsí bylin. .