Štítky
V této kategorii najdete suché plody, sušené ovoce a ořechy.
Kustovnice čínská, známá také jako goji latinským názvem lycium chinese se používá v Číně staletí jako omlazující ovoce. V tradiční čínské medicíně je považován za naprosto nepostradatelný potravinový doplněk. Je znám svou mnohostrannou prospěšností na lidský organizmus, a to jak v mladém, tak i pokročilém věku, přičemž nejsou známy žádné negativní...
Sušený banán natura Přírodně sušený banán patří k pochoutkám Jižní Ameriky. Ovoce si při tomto konzervačním procesu uchová téměř všechny látky. U sušený banán je lahůdka, šťavnatá,sladká a zcela jiná než banánové chipsy. Složení: banán - přírodně sušený. Původ: Ekvádor
Sušené mango natural Ovoce s opojnou vůní a sladkou chutí. Mango je známé svými účinky na zklidnění, uvádí se, že dodává sílu při vyčerpání. Obsahuje vitamíny a minerální látky. Sušené mango je nakrájené na plátky a je trošku tvrdší, proto je možné ho před konzumací namočit ve vodě.
Ananas kousky - lyofilizovaný lyofilizovaný ananas s vysokým obsahem vitamínu C, vlákniny a bez tuku. Sušení mrazem (vakuové vymrazování) neboli lyofilizace je nejšetrnější způsob zpracování ovoce. Lyofilizované ovoce si zachovává až 90 % obsahových látek, vitamíny, vzhled, chuť i aroma čerstvého ovoce.
Banán plátky - lyofilizovaný má vysoký obsah draslíku, přispívá k činnosti nervové soustavy a má vliv na krevní oběh. Banán je nízkotučný, má vysoký obsah vlákniny, vitamínu B6 a manganu. Sušení mrazem (vakuové vymrazování) neboli lyofilizace je nejšetrnější způsob zpracování ovoce. Lyofilizované ovoce si zachovává až 90 % obsahových látek, vitamíny,...
Borůvky celé - lyofilizované borůvky mají vysoký obsah kyseliny listové – folátu . Folát se podílí na snižování míry únavy a vyčerpání. Borůvky jsou dobrým zdrojem jódu, manganu, vlákniny i vitaminu E a B5. Sušení mrazem neboli lyofilizace je nejšetrnější způsob zpracování ovoce. Lyofilizované ovoce si zachovává až 90 % obsahových látek, vitamíny, vzhled,...
Broskve plátky sušené mrazem - lyofilizované Mrazem sušené broskve mají vysoký obsah vlákniny, jsou zdrojem draslíku a vitamínu C. Draslík přispívá k normální činnosti nervové soustavy, svalů a k udržení normálního krevního oběhu. Sušení mrazem je nejšetrnější způsob zpracování ovoce. Lyofilizované ovoce si zachovává až 90 % obsahových látek, vitamíny,...
Černý rybíz sušený mrazem - lyofilizovaný Mrazem sušený černý rybíz má vysoký obsah vlákniny a manganu, který přispívá k běžnému energetickému metabolismu, normálnímu stavu kostí, tvorbě pojivových tkání a k ochraně buněk před oxidativním stresem. Černý rybíz je výborným zdrojem vitamínu C a chromu, který má vliv na metabolismus makroživin a normalizuje...