Přední tlumič pro tříkolku Cargo 500 Originální přední tlumič pro...
Sada předních tlumičů pro tříkolku Cargo 500 Originální přední tlumiče...
Paster firmy Milky pro zpracování 50 litrů mléka. tříplášťový paster o...
Paster firmy Milky pro zpracování 50 litrů mléka. tříplášťový paster o...
Paster firmy Milky pro zpracování 50 litrů mléka. tříplášťový paster o...
Disk na přední kolo pro elektrickou tříkolku Cargo 250 a 500 Ocelový...
Disk na přední kolo pro elektrickou tříkolku Cargo 500 Ocelový disk pro...
Štítky
V této kategorii najdete suché plody, sušené ovoce a ořechy.
Kustovnice čínská, známá také jako goji latinským názvem lycium chinese se používá v Číně staletí jako omlazující ovoce. V tradiční čínské medicíně je považován za naprosto nepostradatelný potravinový doplněk. Je znám svou mnohostrannou prospěšností na lidský organizmus, a to jak v mladém, tak i pokročilém věku, přičemž nejsou známy žádné negativní...
Sušený banán natura Přírodně sušený banán patří k pochoutkám Jižní Ameriky. Ovoce si při tomto konzervačním procesu uchová téměř všechny látky. U sušený banán je lahůdka, šťavnatá,sladká a zcela jiná než banánové chipsy. Složení: banán - přírodně sušený. Původ: Ekvádor
Sušené mango natural Ovoce s opojnou vůní a sladkou chutí. Mango je známé svými účinky na zklidnění, uvádí se, že dodává sílu při vyčerpání. Obsahuje vitamíny a minerální látky. Sušené mango je nakrájené na plátky a je trošku tvrdší, proto je možné ho před konzumací namočit ve vodě.
Ananas kousky - lyofilizovaný lyofilizovaný ananas s vysokým obsahem vitamínu C, vlákniny a bez tuku. Sušení mrazem (vakuové vymrazování) neboli lyofilizace je nejšetrnější způsob zpracování ovoce. Lyofilizované ovoce si zachovává až 90 % obsahových látek, vitamíny, vzhled, chuť i aroma čerstvého ovoce.
Banán plátky - lyofilizovaný má vysoký obsah draslíku, přispívá k činnosti nervové soustavy a má vliv na krevní oběh. Banán je nízkotučný, má vysoký obsah vlákniny, vitamínu B6 a manganu. Sušení mrazem (vakuové vymrazování) neboli lyofilizace je nejšetrnější způsob zpracování ovoce. Lyofilizované ovoce si zachovává až 90 % obsahových látek, vitamíny,...
Borůvky celé - lyofilizované borůvky mají vysoký obsah kyseliny listové – folátu . Folát se podílí na snižování míry únavy a vyčerpání. Borůvky jsou dobrým zdrojem jódu, manganu, vlákniny i vitaminu E a B5. Sušení mrazem neboli lyofilizace je nejšetrnější způsob zpracování ovoce. Lyofilizované ovoce si zachovává až 90 % obsahových látek, vitamíny, vzhled,...
Broskve plátky sušené mrazem - lyofilizované Mrazem sušené broskve mají vysoký obsah vlákniny, jsou zdrojem draslíku a vitamínu C. Draslík přispívá k normální činnosti nervové soustavy, svalů a k udržení normálního krevního oběhu. Sušení mrazem je nejšetrnější způsob zpracování ovoce. Lyofilizované ovoce si zachovává až 90 % obsahových látek, vitamíny,...
Černý rybíz sušený mrazem - lyofilizovaný Mrazem sušený černý rybíz má vysoký obsah vlákniny a manganu, který přispívá k běžnému energetickému metabolismu, normálnímu stavu kostí, tvorbě pojivových tkání a k ochraně buněk před oxidativním stresem. Černý rybíz je výborným zdrojem vitamínu C a chromu, který má vliv na metabolismus makroživin a normalizuje...